De aAa-methode, interessant voor de praktische melkveehouder

DE PRAKTISCHE FOKKERIJMETHODE VOOR PROBLEEMLOOS MELKEN EN EEN LANGERE LEVENSDUUR

Welke kwaliteiten hebben koeien nodig om probleemloos lang mee te kunnen gaan? Hoe kunt u aan de koeien zien of ze goed gebouwd zijn? Het antwoord vind u in de 60 pagina’s tellende aAa-handleiding met ruim 80 kleurenfoto’s, figuren en tabellen. Samengesteld in nauwe samenwerking met de aAa-analysten en met een uitvoerige beschrijving van de essentiële onderdelen van de koe en hun betekenis voor een lange en productieve levensduur.

Hoe werkt de methode en waarom? Hoe kan aAa in de praktijk gebruikt worden? Hoe kunt u het fokdoel en uw fokstrategie daar optimaal op aan laten sluiten om uw melkvee meer en langer te laten produceren. Kortom, wat kan de aAa-methode voor u betekenen? Waardevolle informatie voor iedere melkveehouder die een duurzame veestapel wil! Een investering die meer dan de moeite waard is voor iedereen die wil werken met een probleemloze en duurzame veestapel. 

De kosten bedragen €15 inclusief BTW en verzendkosten binnen Nederland.

U kunt de handleiding bestellen via wvl@valacon.nl
Vermeldt uw naam, adres en woonplaats en uw e-mailadres.

There is also an English version available. If you want to order, please send an e-mail with your name and postal address to wvl@valacon.nl

 

 

 

 
         
 
Valacon B.V.
Lindendijk 32
5491 GB Sint-Oedenrode
Tel.: +31(0)654 268 292
Over Valacon
Video
Contact
Handleiding Duurzaam Melkvee Management
Valacon B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63621509
BTW: NL8553.18.594.B01