WIJ WERKEN AAN BALANS TUSSENĀ LEVENSDUUR, ECONOMIE, ARBEIDSPLEZIER EN WAARDERING.

Onze aanpak kenmerkt zich door een integrale benadering waarbij de verschillende bedrijfsaspecten op de juiste manier op elkaar worden afgestemd voor maximaal resultaat. Bedrijfsoptimalisatie is de basis voor een gezonde en productieve veestapel die een optimale kosten-baten verhouding combineert met een langere levensduur. Met voordelen voor een betere arbeidsefficiëntie, een lagere fosfaatproductie en lagere opfokkosten. En natuurlijk de bijdrage aan een beter imago en en meer maatschappelijke waardering.

Onze hoofdactiviteit bestaat uit het begeleiden van Werkgroepen Duurzaam Melkvee. Binnen de groepen komen veel verschillende aspecten van de bedrijfsvoering aan bod. Het vertrekpunt is de Analyse Bedrijfsoptimalisatie voor elke individuele deelnemer. Gedurende enkele jaren wordt, onder begeleiding van Valacon, met collega's samengewerkt om aangrijpingspunten voor optimalisatie te vinden op het eigen bedrijf. Dat gebeurt op basis van bedrijfsspecifieke informatie. Dus voor elke deelnemer een eigen aanpak op basis van eigen doelstellingen. En gezamenlijk om bedrijfsblindheid te voorkomen en om van elkaar te leren. 

Naast de basiswerkzaamheden in de werkgroepen bieden we verschillende mogelijkheden om dieper in te gaan op specifieke thema's.  

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@valacon.nl voor meer informatie

Op al onze producten en diensten zijn de Algemene leveringsvoorwaarden van Valacon van toepassing.

 

 

 

 
         
 
Valacon B.V.
Lindendijk 32
5491 GB Sint-Oedenrode
Tel.: +31(0)654 268 292
Over Valacon
Video
Contact
Handleiding Duurzaam Melkvee Management
Valacon B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63621509
BTW: NL8553.18.594.B01