VALACON, VOOR PROBLEEMLOOS MELKEN EN EEN LANGERE LEVENSDUUR

Valacon is een onderzoeks- en adviesbureau, opgericht in 2006, dat zich richt zich op het optimaliseren van de bedrijfsvoering op melkveebedrijven voor probleemloos melken en een langere levensduur van het melkvee. Voor een gezonde veestapel met een goede productie, een langere levensduur en daardoor een bovengemiddelde levensproductie. In 2006 heeft Valacon de trend gezet voor optimalisatie en levensduurverlenging. Daarbij is een bedrijfsgerichte aanpak ontwikkeld met inmiddels ervaring op meer dan 300 melkveebedrijven. 

Een melkveehouder: "wat de regering ook wil of welke regelgeving er komt, het blijft lucratief om een koe te hebben van 40.000 kg melk levensproductie of meer". 

Onze missie
Wij zien het als onze missie om bij te dragen aan een gezonde en productieve veestapel die lang meegaat om zo bij te dragen aan een beter rendement op melkveebedrijven en voor behoud van het imago. Dat willen we doen door middel van advisering en begeleiding van melkveehouders, door kennisinbreng in het agrarisch onderwijs en kennisontwikkeling door middel van praktijkonderzoek. 


* Op al onze producten en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van Valacon B.V. van toepassing. Wilt u ze lezen, klik dan hier.
U kunt kosteloos een exemplaar bij ons opvragen.

* voor onze privacyverklaring klik hier

Voor meer info kunt u contact met ons opnemen via info@valacon.nl

 

 

 

 
         
 
Valacon B.V.
Lindendijk 32
5491 GB Sint-Oedenrode
Tel.: +31(0)654 268 292
PRIVACY-VERKLARING AVG

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN
Handleiding Duurzaam Melkvee Management
Valacon B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63621509
BTW: NL8553.18.594.B01